Jualan Lelong Besar Besaran Mihrab Hotel Putrajaya

Jom ke Mihrab Hotel Putrajaya jualan lelong besar besaran. Dari pagi sampai ke malam. Confirm lepas beli dah guna pakai terus rasa terlena macam tidur di hotel. Barang baik mesti dikongsikan bersama. Yang sering sakit tengkok juga dialu alukan datang. Cuba seunit bantal dulu dah rasa puas hati boleh repeat order. Nak beli terus di hotel boleh nak kami pos ke rumah pun boleh. Dahlah GEBU KALIS HABUK pula dan yang paling penting keselesaan terjamin. Jika dulu ramai yang merungut sebab harga bantal hotel mahal namun sekarang tidak lagi. Kami bagi harga antara yang terendah. Tak percaya datang dulu pilih-pilih tengok-tengok mana tahu ada yang berkenan.

Kenapa saya wajib share tentang kebaikan produk ini kepada semua orang? Sebab saya dah cuba dan memang ianya lain daripada yang lain. Tak pernah saya rasakan bantal yang  begini empok dan mampu mengurangkan sakit2 tengkok apabila tidur.  Cuba satu sekarang sementara harga tengah lelong. Takkan rugi di jamin bak kata pepatah ALAH MEMBELI MENANG MEMAKAI.

Jangan berlengah lagi dapatkan hari ini juga. Pembelian terus di lobi hotel 24jam setiap hari  Isnin-Jumaat. Bagi yang berada di luar Lembah Klang jangan risau atau khuatir kami sediakan penghantaran melalui Pos Laju ke Seluruh Malaysia. Pembayaran boleh dibuat melalui online akaun transfer atau bank in.

CIMB – Jdual Enterprise 8600431337

Selepas pembayaran dibuat sertakan resit nama penuh alamat dan no telefon untuk proses penghantaran.

Sila whats app ke nombor +60173018022. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *